2016-03-25 11:10:49• hírek • Szatmár.ro

Szombaton az örök riválist látja vendégül az Olimpia

Minden drukkerre szükség van a szombaton 11 órától játszandó Nagybányai FC elleni rangadón.

Több évtizedes rivalizásás él a Szatmárnémeti Olimpia és a Nagybányai FC között, a harc pedig szombaton 11 órakor folytatódik, amikor a sárga-kék mezesek a második ligás labdarúgóbajnokság 2. szériájának 25. fordulójában fogadják a máramarosiakat.

A hét folyamán a rengeteg kihagyott helyzet miatt a Brassó ellen elvesztett mérkőzés miatt a fiúknak most mindenképp nyerniük kell, hogy még bármiféle esély legyen a kieső zóna elkerülésére. Az Olimpia új vezetőedzője, Mircea Bolba is figyelmeztette a játékosokat: a szezon egyik legfontosabb mérkőzése előtt állnak, amelyen csak a győzelem az elfogadható.

„Fel kell rázni a játékosokat, mobilizálni kell a drukkereket. Biztos vagyok benne, hogy a derbire a szokásosnál többen lesznek kíváncsiak, ezért is kértem a fiúkat, hogy adjanak bele mindent, hogy megmutassák: többre képesek, mint azt az elmúlt fordulókban mutatták" - nyilatkozta Bolba.

A Szatmárnémeti Olimpia a tabella 10. helyén áll, a bányaiak az 5. helyről várják a találkozót. A két csapat a bajnokság odavágó-körében Nagybányán találkozott, akkor 1-1-es döntetlen lett az eredmény.

A szatmáriaknak a kiesőzóna elkerülése miatt, az ellenfélnek a felsőházi rájátszásba jutás miatt fontos a találkozó, a régóta tartó rivalizálást leszámítva. A bányaiaknak szükségük van a győzelemre, hogy bebiztosítsák részvételüket a Play-offban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: